SNEG - aplikacija za zakazivanje časova sportova na snegu
30.12.2021. | 19:12 -> 20:53 | PR | KOMENTARI (1)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Od ove sezone na Kopaoniku možete zakazati časove skijanja i snowboard-a u samo par klikova na vašem mobilnom telefonu, iz udobnosti vašeg doma.

Ljubitelji zimskih sportova znaju koliko je značajna pomoć ski instruktora za unapređenje veština, a posebno prilikom učenja osnova skijanja ili snowboard-a, naročito u slučaju dece.

Međutim, zakazivanje časova skijanja i snowboard-a se trenutno zasniva na komplikovanoj potrazi za odgovarajućim instruktorom, pregledom mnoštva sajtova, zamornim telefonskim pozivima i čekanjem u redovima na stazi ili u ski školi.

Pored komplikovane potrage za odgovarajućim instruktorom, u proteklih nekoliko godina je sve prisutniji trend neraspoloživosti instruktora, posebno u udarnim terminima na planini (školski raspust, nova godina…).

Ovo su razlozi koji su nas naveli da napravimo SNEG, aplikaciju za zakazivanje časova sportova na snegu i omogućimo svakome ko želi da zatraži časove instruktora, da to može da uradi bilo kada, bilo gde, u samo par klikova na svom mobilnom telefonu (zašto ne bismo zakazali časove unapred i izbegli mogućnost da naš omiljeni instruktor bude nedostupan u terminu kada smo na planini).

SNEG je mobilna aplikacija, dostupna na Google Play i Apple Store prodavnici, koja okuplja veliki broj instruktora i SKI škola na Kopaoniku.

Kako zatražiti časove preko SNEG aplikacije?

Sve što je potrebno da biste zatražili časova skijanja ili snowboard-a, je da skinete aplikaciju za vaš telefon i registrujete se. Registracija je besplatna i vrlo jednostavna. Potrebno je samo da unesete vaše ime, prezime i broj telefona. 

Odmah nakon registracije će vas dočekati početni ekran odakle ćete moći da podnesete zahtev za časove kao i da pratite kada su vam zakazani časovi.

Sam proces zakazivanja časova je vrlo jednostavan i brz. U par klikova, kroz jednostavan vodič,  odaberite instruktora ili SKI školu, aktivnost i nivo skijanja u terminu kada vam odgovara i pošaljite zahtev. U najkraćem roku će vam se javiti instruktor ili buker (ukoliko ste odabrali SKI školu) da potvrde vašu rezervaciju i to je to.

Sistem notifikacija će vas obavestiti kada imate zakazane časove i podsetiti vas da imate čas neposredno pre održavanja časa.

Registracija i korišćenje aplikacije su potpuno besplatni. 

Cilj SNEG-a je da vam omogući da lako i brzo zakažete časove skijanja i snowboard-a i provedete više vremena na stazi, a ne u komplikovanoj potrazi za instruktorom ili SKI školom.

SNEG vebsajt:
https://sneg.app/

SNEG Android (Google Play):
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.platformservices.snow

SNEG iOS (App Store):
https://apps.apple.com/us/app/sneg/id1543208831

SNEG Instagram:
https://www.instagram.com/sneg_app/?hl=en