Prodaja apartmana u vili "Montana"
Nekretnine | KOMENTARI (14)


Telefon: 064/7054-276, 063/412-425
E-mail: -
 
 
 

Vila "Montana" je locirana u centru trurističkog naselja Kopaonik, udaljena 50m od samog hotela Grand i Doline sportova gde su početne stanice ski liftova. Atraktivna lokacija nadomak svih turistickih, komercijalnih i rekreativnih sadržaja omogućava životni stil na zavidnom nivou. Objekat svojim dizajnom prati trendove moderne planinske arhitekture i predstavlja planinski objekat uklopljen u ambijent koji nudi širok izbor modernih apartmanskih jedinica različitih veličina.

Korisni prostor objekta čine 26 apartmana, podzemna garaža na 2 nivoa i prostor za odlaganje ski opreme(skijašnica).

Smeštajni prostor čine apartmani različitih površina od 31m2 do 55m2. Sve funkcionalne celine u okviru objekta povezane su toplom vezom. Objekat poseduje dva moderna lifta (auto-lift i putnicki lift). Apartmani su moderno koncipirani, funkcionalni sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavacih soba, što odlikuje osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti.

U objektu je predviđena primena najboljih i najkvalitetnijih materijala koji svojim vizuelnim i oblikovanim karakterom prate savremene tokove življenja.