Obnovljen skijaški klub "Crvena Zvezda"

2.11.2019. | 16:05 | Ostale novosti | KOMENTARI (1)

Dana 29. oktobra 2019. godine zvanično je reosnovan skijaški klub "Crvena Zvezda". Koktel povodom reosnivanja kluba je održan u Red Cafe-u na stadionu Rajko Mitić.

Za uvodnu reč je bio zadužen naš poznati glumac i Zvezdin obožavalac Aleksandar Radojičić, a zatim su o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili generalni sekretar sportskog društva "CZ" Igor Milojević, generalni sekretar skijaškog kluba "CZ" Uroš Maksimović i naš poznati olimpijac Slađan Ilić.

Aleksandar je istakao - "Podržimo crveno belu tradiciju zdravog razvoja", kako i sam slogan skijaškog kluba zvuči. Vizija i misija kluba su usmerene ka promociji zdravih stilova života među mladima. Želja skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Reosnivanje kluba su podržali brojni poznati zvezdaši, kao sto su Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Milan Borjan, Zvezdan Terzić, Marko Keselj, Dea Djurđević, Dušica Jakovljević, Miloš Petrović Trojpec i mnogi drugi ljubitelji crveno belih.