Želite da usavršite skijanje? Pro ski simulator je pravi izbor za vas!

15.10.2019. | 03:38 | PR | KOMENTARI (6)

Pro ski simulator predstavlja trodimenzioni integrisani trening sistem, koji objedinjuje fitnes/atletski/sportski i rehabilitacioni trening. Sa pravilnom upotrebom i primenom određenih treninga tj. vežbi u okviru treninga, pro ski simulator ekstremno poboljšava generalnu formu, gubljenje telesne težine na ciljanim delovima tela i rehabilitaciju mišićne muskulature.

Pro ski simulator je prvenstveno napravljen za suvi trening, odnosno trening van zimske skijaške sezone. Zamišljen je za podizanje fizičke forme, rad na tehnici zaokreta kao i poboljšanju sve ukupnog skijaškog performansa.

Kroz višegodišnje iskustvo i ispitivanje tržišta, napravljeno je vise različitih verzija ski simulatora. U početku sprava je bila namenjena samo skijašima da bi se kasnije kroz lično iskustvo, naših trenera i promotera, ustanovilo da pored skijaških treninga sprava ima vise namensku primenu kako u skijanju tako i u drugim sportovima.

Pro ski simulator baziran je tako da u mnogome olakšava učenje modernih tehnika skijanja. PSS je napravljen tako da početnici lakše i brze, individualno, savlađuju metode treninga i tehniku skijanja, dok će napredniji skijaši  vrlo lako nadograditi svoje skijaško znanje. Ovakav pristup skijanju i učenju skijanja kasnije olakšava i omogućava ozbiljnu skijašku bazu za savlađivanje bilo kog terena.

Pro ski simulator je namenjen kućnoj upotrebi, u fitnes centrima, ski školama, ski klubovima, svim vrstama sporskih manifestacija, za poboljšanje fizičke forme, saniranje povreda... Montažno, demontažna sprava se lako prenosi i postavlja po potrebi na željeno mesto a pogodna je i za vežbanje u prirodi.

Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati putem maila proskistudiobg@gmail.com ili na broj telefona 063/7028802 dok ostale info možete naći na našem sajtu www.ski-simulator.com