Letnja sezona na Kopaoniku startuje 22. juna 2019. godine (FOTO)

7.6.2019. | 13:37 | Press | KOMENTARI (2)
Letnja sezona na Kopaoniku zvanično startuje 22. juna 2019. godine, kada Skijališta Srbije počinju sa letnjim režimom rada. Radno vreme sadržaja na Kopaoniku će biti od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a od petka do nedelje od 10 do 17 časova.

Ovog leta na Kopaoniku je posetiocima na raspolaganju niz atraktivnih letnjih sadržaja - letnje skijanje, bob na šinama, avantura park, teretana na otvorenom, tjubing, zip-lajn, mountain cart, planinski biciklizam, alpinizam, paraglajding, streličarstvo, jahanje konja, panoramsko razgledanje žičarom, pešačke ture, rafting Ibrom, manastirske ture… 

Na Kopaoniku je od prošle letnje sezone moguće i letnje skijanje na lokaciji Krst. Veštačka staza dužine 900 metara pruža skijašima mogućnost skijanja tokom cele godine, simulirajući prirodne uslove snega. Pored letnje staze za skijanje JP "Skijališta Srbije" su izvršila i nabavku 40 planinskih bicikala sa električnim motorom (e-bike).

Cena pojedinačne karte za vožnju žičarom biće 350 dinara, sat vremena skijanja na letnjoj stazi je 1.000 dinara, a sat vremena vožnje kartom 500 dinara, odnosno 600 dinara za isti period korišćenja e-bicikle. Pojedinačna vožnja bobom na šinama i zip-lajnom je 500 dinara, a korišćenje tjubinga je 100 dinara. Za najmlađe posetioce i ove sezone biće aktivan avantura park po ceni od 450 dinara za dva sata korišćenja.

Skijališta Srbije će najverovatnije i ove sezone organizovati promo nedelje kada će i cene svih sadržaja biti promotivne.

Pogledajte još: