Na prodaju apartman u Apart Hotel & Spa Zoned 4*
Nekretnine | KOMENTARI (0)


Telefon: 069/655-125
E-mail: helena.apartments@outlook.com
Sajt: -
Cena: Na upit
 
Prodajem ili menjam za stan u Beogradu, apartman u hotelu Zoned 4* - idealan za porodični odmor, za izdavanje, a postoji i mogućnost godišnjeg/sezonskog zakupa od strane hotela.

Prodajem apartman sa odvojenom sobom za spavanje, 40m2, potpuno opremljen, sa svim stvarima. Apartman ima – hodnik, kupatilo, dnevnu sobu sa kuhinjom i spavaću sobu. U dnevnoj sobi su dva kreveta, natkasna, stočić za kafu, sto sa radnom stolicom, orman-natkasna sa policama i fiokama, flat TV, sto za obedovanje i 4 stolice, kuhinjski deo - kuhinja, ugradni frižider, ploča za kuvanje, Bosch mikrotalasna rerna. Hodnik – čiviluk i cipelarnik. Spavaća soba - bračni krevet, orman za stvari i natkasna. Grejanje se reguliše u apartmanu. Apartman je trenutno kategorisan sa tri zvezdice.

Nalazi se u sklopu kompleksa Apart Hotel & Spa Zoned 4*. Hotel je moderan, s planinskim enterijerom, izgrađen 2011. Poseduje lift, besplatan wi-fi, parking, restoran internacionalne kuhinje i kafić, kao i igraonicu za decu. Obezbeđena je recepcija 24h, redovno održavanje, doček Vaših gostiju od strane osoblja hotela, i hotelski prevoz u toku ski sezone. Sadržaji hotela su raznovrsni, a za vlasnike apartmana postoji popust na hotelske sadržaje – korišćenje teretane, spa i wellness centra – sauna, tepidarijum, đakuzi i sl. Otvara se i novi blok sa potpuno novim Spa&Wellness centrom sa zatvorenim bazenom i lepim pogledom na Tresku, uz još jedan VIP Spa deo, frizerski i kozmetički salon, i proširenim sadržajem dečije igraonice. Novi blok i Hotel Zoned će biti povezani toplom vezom.

Apartman je udoban, svetao i ušuškan. Vlasnik.

Cena: Na upit