Prodaja apartmana - Konačište "Župa"

Nekretnine

Telefon: 064/522-28-52, 064/659-64-62, 065/659-63-52
E-mail: apartmanizupa@gmail.com
Sajt: - 
Detaljne informacije o prodaji, fotoprikazi i cene: >>> 
 

Apartmanski objekat „Župa“ je smešten u kompleksu Suvo Rudište na potezu izmedju staza "Malo jezero" i "Sunčana dolina". Položaj apartmanskog objekta je takav da omogućava idealne preduslove za odmor i relaksaciju. U neposrednoj je blizini svih važnijih sadržaja planinskog centra. Par koraka i na stazi ste Malo jezero, sa koje se vrlo lako putem dve žičare: "Malo jezero" i Centar, možete uputiti na vrh Suvo Rudište. Ukoliko ste već na nekoj od ski staza i planirate povratak, staza Sunčana dolina će Vas dovesti pred sam objekat.

Skijanje ili snoubord zimi, individualni ili timski sportovi leti su dovoljno dobar razlog da seposeduje apartmanski objekat "Župa", pravi izbor tokom cele godine. S obzirom na tendencije razvoja turističke ponude Kopaonika, apartmanski objekat "Župa" nudi za prodaju 56 komfornih apartmana, rasporedjenih na 7 etaža kao i 43 garažna mesta koja se nalaze na -1 etaži samog apartmanskog objekta.

U ponudi su apartmani koji se sastoje od spavaće sobe sa dva singl ležaja i dnevnog boravka u kome se nalazi dvosed na razvlačenje, trpezarija, kuhinja, kupatilo. Dvosobni apartmani koji se sastoje od dve spavaće sobe, jedna spavaća sa dva singl ležaja, druga sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom u kome se nalazi dvosed na razvlačenje i fotelja na razvlačenje, sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i wc posebno. Svaki apartman je organizovan tako da izdvaja ulazni predpostor sa kupatilom i garderoberom, boravak sa kuhinjom i prostorom za obedovanje, zasebne spavaće sobe.

Unutrašnja organizacija apartmana je osmišljena tako da zadovoljava i funkcionalne i estetske zahteve. Upotrebljena je kombinacija savremenih materijala u obradi zidnih površina i podova. Sve je integrisano sa tradicijom i duhom koje nudi Kopaonik.

Vlasnicima apartmanskog objekta „Župa“ odnosno posebnih delova u okviru istog na raspolaganju je mogućnost korišćenja kablovske TV, Wi-Fi, bazena sa spa centrom (teretana, sauna, sobe za masažu, ...), skijašnice kao i korišćenje usluga restorana/kolibe sa dovoljnim kapacitetom za prijem svih gostiju.

Detaljne informacije o prodaji, fotoprikaze i cene pogledajte ovde >>>