Konačište "Župa"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

Neposredno okruženje:

Položaj konačišta "Župa" je takav da omogućava idealne preduslove za odmor i relaksaciju. U neposrednoj je blizini svih važnijih sadržaja planinskog centra. Par koraka i na stazi ste Malo jezero, sa koje se vrlo lako putem dve žičare: "Malo jezero" (3) i "Centar" (5), možete uputiti na vrh Suvo Rudište. Ukoliko ste već na nekoj od ski staza i planirate povratak, staza Sunčana dolina će Vas dovesti pred sam objekat.

Nadmorska visina od 1730m, priroda bogata florom i faunom, panoramski pogled na padine Kopaonika, na jednoj strani, ili Pančićev vrh na drugoj. Skijanje ili snoubord zimi, individualni ili timski sportovi leti su dovoljno dobar razlog da se posedi apartmanski objekat "Župa", pravi izbor tokom cele godine.

Apartmani:

Konačište "Župa" je smešteno u kompleksu Suvo Rudište na potezu između staza "Malo jezero" i "Sunčana dolina". Od samog objekta se spušta asfaltni put do glavne saobraćajnice i raskrsnice ka Jošaničkoj Banji, Raški i dalje ka Kraljevu ili Brzeću, Brusu i dalje ka Kruševcu.

U ponudi su APARTMANI (maksimalno 4 osobe) koji se sastoje od spavaće sobe sa dva singl ležaja i dnevnog boravka u kome se nalazi dvosed na razvlačenje, trpezarija, kuhinja, kupatilo.

APARTMAN (maksimalno 5 osoba) koji se sastoji od spavace sobe sa dva singl lezaja i dnevnog boravka u kome se nalazi dvosed na razvacenje i fotelja na razvlacenje, trpezarija, kuhinja, kupatilo.

DUPLEKS APARTMANI (maksimalno 7 osoba) koji se sastoje od dve spavaće sobe, jedna spavaća sa dva singl ležaja, druga sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom u kome se nalazi dvosed na razvlačenje i fotelja na razvlačenje, sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i wc posebno.

LUX APARTMAN (maksimalno 10 osoba) koji se sastoji od tri spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnim boravkom sa 2 dvoseda na razvlacenje i foteljom na razvlacenje, i jos jednom dodatnom sobom u kojoj ima fotelja na razvlacenje, dva kupatila, trpezarija, kuhinja

Svaki apartaman je organizovan tako da izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, boravak sa kuhinjom i prostorom za obedovanje, zasebne spavaće sobe. Unutrašnja organizacija apartmana je osmišljena tako da zadovoljava i funkcionalne i estetske zahteve. Upotrebljena je kombinacija savremenih materijala u obradi zidnih površina i podova. Oprema kupatila i kuhinje je visokokvalitetna. Sve je to integrisano sa tradicijom i duhom koje nudi Kopaonik.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman 1/6NA UPIT
Prijava: 17.10.2019.
Odjava: 18.10.2019.
0.31 km od žičare
Broj osoba: 6
Kvadratura: 49 m²
Ažurirano pre 10 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/0
Apartman 1/6 sadrži 1 spavaću sobu sa francuskim ležajem i sa singl ležajem, dnevni boravak sadrži 1 dvosed na razvlačenje i 1 fotelju na razvlačenje. Apartman je namenjen za 6 osoba, nalazi se na trećem spratu i veoma je komforan. Sadrži…
  • Apartman 1/6 | bez kuhinje sa dve spavaće sobeREZERVISANO
Prijava: 17.10.2019.
Odjava: 18.10.2019.
0.31 km od žičare
Broj osoba: 5
Kvadratura: 57 m²
Ažurirano pre 10 dana
1 noćenje: REZERVISANO
1/6
Apartman 601A ne poseduje kuhinju ali je sa dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom sa dvosedom na razvlačenje. Apartman sadrži kupatilo, kao i predsoblje, frižider i kuvalo.   Po potrebi apartmani 601 i 601A se mogu…
  • Apartman 1/7REZERVISANO
Prijava: 17.10.2019.
Odjava: 18.10.2019.
0.31 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 57 m²
Ažurirano pre 10 dana
1 noćenje: REZERVISANO
1/5
Apartman 601 sadrži jednu spavaću sobu sa tri singl ležaja, veliki dnevni boravak sa dvosedom i dve fotelje na razvlačenje, trpezariju i kupatilo. Nalazi se na šestom spratu i sa prelepim je pogledom. Po potrebi apartmani 601 i 601A se mogu…
DOLAZAK:
ODLAZAK: