Apartman "Dream Konaci"
SMEŠTAJ / Centar / Apartmani

Apartman "Dream Konaci" nalazi se u samom centru Kopaonika u kompleksu Konaci, u delu Koznik. Apartman je na drugom spratu u zgradi sa liftom. Veličina apartmana je  22m2 i namenjen je za boravak do 4 osobe. U neposrednoj blizini apartmana su restorani, kafici, supermarketi, pošta, banka, ski liftovi i dr. Apartman se nalazi u centru društvenog života Kopaonika, gostima je sve na dohvat ruke.

Sadržaj apartmana: hodnik, kupatilo, čajna kuhinja (2 ringle, frižider, mikrotalasna peć, sudopera, električni ketler, kuhinjski pribor), trpezarijski sto sa 4 stolice, 2 singl kreveta (90 x 200), sofa na razvlačenje (150 x 200), LCD TV.

Gostima je na raspolaganju krevetac, besplatan WI-Fi, kablovska televizija.

Gostima su obezbeđeni peškiri i posteljina .U bilizini apartmana je javni parking, kao i ski servisi za odlaganje i rentiranje ski opreme.

Moguć je najama apartmana sa doručkom. 

 

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman "Dream Konaci"
    NA UPIT
Prijava: 19.03.2024.
Odjava: 20.03.2024.
0.19 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 22 m²
Ažurirano pre 128 dana
1 noćenje: NA UPIT
1/14
Apartman "Dream Konaci" nalazi se u samom centru Kopaonika u kompleksu Konaci, u delu Koznik. Apartman je na drugom spratu u zgradi sa liftom. Veličina apartmana je  22m2 i namenjen je za boravak do 4 osobe. U neposrednoj blizini apartmana su…
DOLAZAK:
ODLAZAK: