InfoKOP dobio zahvalnicu za afirmaciju i razvoj skijaškog sporta u Srbiji

6.10.2014. | 22:38 | Priznanja | KOMENTARI (1)

23. aprila 2013. godine u prijatnom ambijentu Ski staze „Aleksandar klub“ organizovana svečanost povodom završetka još jedne uspešne skijaške sezone. Tom prilikom su ski klubvima i partnerima uručene zahvalnice za doprinos razvoju i afirmaciji skijaškog sporta. Jedan od dobitnika zahvalnice za doprinos i afirmaciju skijaškog sporta u Srbiji je i sajt infoKOP.net.

"Klubovi su naši ambasadori, najbolji predstavnici skijaškog sporta. Na sve načine se trudimo da im omogućimo uslove za pripreme kod nas, da stanemo rame uz rame sa inostranstvom. Želimo da kroz saradnju sa klubovima omogućimo stvaranje što boljih skijaša“, izjavio je direktor Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

Na svečanosti su uručene zahvalnice skijaškim klubovima sa Kopaonika, Zlatibora i Stare planine, među kojima su Skijaški klub Radnički, Ski klub Rtanj, Reprezentacija Vojske Srbije, Snoubord klub ABC Kragujevac, Ski klub Čigota, Ski klub Zlatar, Ski klub Midžor, Ski klub Niš, Ski klub Besna kobila i drugi. Zahvalnice su dobili i Policijska akademija, Fakultet sporta i fizičkog zdravlja, Juniorska reprezentacija Srbije, Grčka reprezentacija i Kiparska reprezentacija. Zahvalnice za doprinos dobila su i tri skijaška portala: Skijanje.rs, Skijanje.com i Infokop.net.