Apartman Tiva K21 - "Milmari Resort"
SMEŠTAJ / Vikend naselje / Apartmani

Apartman Tiva K-21 nalazi se u okviru kompleksa Milmari resort u vikend naselju na Kopaoniku, u lameli K. Objekat je udaljen od centra skijališta oko 5 km, a od žičare „Sunčana dolina“ oko 3km.

U sklopu hotelskog kompleksa gostima apartmana su dostupni sledeći sadržaji: recepcija, besplatan spoljnji parking, garažno mesto u okviru cene najma apartmana, ski bus od objekta do centra skijališta koji se plaća, besplatna igraonica za decu, besplatno korišćenje igrališta (mali fudbal,košarka, tenis,rukomet...) u letnjem periodu kao i korišćenje dečjeg parka. Ski servis za rentiranje opreme sa 20% popustau centru, besplatna skijašnica u kompleksu, otvoreni i zatvoreni bazeni, Spa i wellness centar. Gosti apartmana ostvaruju popust od 30% za korišćenje bazena, Spa i wellness centra.

Restoran u sklopu kompleksa nudi a la carte i pansionske obroke. U blizini postoji još jedan restoran, Maksi market, nekoliko kafića i mini marketa. Pušenje u objektu nije dozvoljeno. 

Primamo vaučere Ministarstva turizma i omladine.

RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJNIH JEDINICA:

  • Apartman Tiva K21 - "Milmari Resort"
    Minimum 3 noći
Prijava: 18.04.2024.
Odjava: 19.04.2024.
3.1 km od žičare
Broj osoba: 4
Kvadratura: 31 m²
Ažurirano pre 3 dana
1 noćenje: Minimum 3 noći
1/38
Apartman Tiva K-21 nalazi se u okviru kompleksa Milmari resort u vikend naselju na Kopaoniku, udaljen od centra skijališta oko 5 km, a od žičare „Sunčana dolina“ oko 3,5km. Apartman je površine 31m2, kategorisan sa 4 zvezdice i registrovan…
DOLAZAK:
ODLAZAK: