Promotivni letnji paketi - Odeon World Travel!
2.6.2017. | 13:34 | Last Minute | KOMENTARI (0)
| | | | | | |

URL je iskopiran!


Dosta Vam je ubrzanog gradskog pulsa? Povratite energiju, udahniteplaninsku svežinu, podignite adrenalin, upustite se u letnju avanturu koju ćete pamtiti! 

Za sve posetioce Grand Hotel & Spa hotela, agencija Odeon World Travel je posebno izdvojila paket „GRAND RELAX VIKEND“. Ovaj paket obuhvata boravak od petka do nedelje, a u cenu aranžmana  uključen je roštilj večera, OPEN BAR ( subota od 17.00-20.00h), zatim Pool party ( subota od 13.00-15.00h) neograničeno  korišćenje  sadržaja  Grand  Oaza  Spa  &  Wellness  centra kao i fitness centra, Thermo Spa bath (tretman u trajanju od 30 minuta), kao i masaža po izboru – aromatherapy ili relax masaža.Cena aranžmana na bazi polupansion usluge kreće se od 114 evra po osobi.
 
Za ljubitelje romantike tu je i paket „Romantični vikend na planini“ koji obuhvata 2  noćenja  na  bazi  polupansiona, roštilj večeru, OPEN BAR (subota od 17.00-20.00h), Pool party (subota od 13.00-15.00h), neograničeno  korišćenje  sadržaja  Grand  Oaza  Spa  &  Wellness  centra kao i fitness centra, pešačku  turu  sa  stručnim  vodičem  Nacionalnog  parka  Kopaonik,  parcijalnu relax masaža u trajanju od 25 minuta, korišćenje  Spa  Villa  sobe  (privatna  sauna,  jacuzzi,  deo  za  tretmane)  uz  šampanjac  i  voće  u  trajanju od 30 minuta  - za dve osobe, jednom u toku boravka, romantična piknik korpa – izbor hrane i pića za posluženje u prirodi- za dve osobe, jednom u toku boravka,  boca vina u A la carte restoranu Garden - za dve osobe, jednom u toku boravka , tretman grančicama eukaliptusa u “Ruskoj banji” – Grand Oaza Spa & Wellness centar - za dve osobe, jednom u toku boravka. Cena za ovaj paket aranžman kreće se od 129 evra po osobi.  
 
Za ljubitelje sporta i prirode agencija Odeon World Travel posebno izdvaja paket „Sport & Priroda“ koji takođe uključuje 2 noćenja na bazi polupansiona, OPEN BAR (subota od 17.00-20.00h), Pool party (subota od 13.00-15.00h), neograničeno  korišćenje  sadržaja  Grand  Oaza  Spa  &  Wellness  centra kao i fitness centra, pešačku  turu  sa  stručnim  vodičem  Nacionalnog  parka  Kopaonik,  kuglanu, squash, stoni tenis i bilijar u hotelu Grand - sat vremena korišćenja, za svaki sadržaj, paket ulaznica za Zabavni Park Kopaonik – uključuje po jednu vožnju – bob na šinama, ZIP line, tubing i panoramska vožnja žičarom, jahanje konja u trajanju od 30 minuta,  Korišćenje  Spa  Villa  sobe  (privatna  sauna,  jacuzzi)  u  trajanju  od  30  minuta  -  za  dve  osobe,  jednom u toku boravka Cena za ovaj aranžman kreće se od 134 evra po osobi. 
 
Paket „Grand Safari“ oduševiće ljubitelje flore i faune. U ovaj paket uključen je boravak u trajanju od tri dana/dva noćenja na bazi polupansion usluge, OPEN BAR (subota od 17.00-20.00h), Pool party (subota od 13.00-15.00h), neograničeno  korišćenje  sadržaja  Grand  Oaza  Spa  &  Wellness  centra kao i fitness centra, Safari tura koja podrazumevaju obilazak i razgledanje turističkih atrakcija Kopaonika kao i flore i faune Nacionalnog parka, kroz vožnju u posebno prilagođenim offr-oad vozilima za ovu namenu, Thermo Spa bath – tretman u trajanju od 30 minuta (tretman važi po osobi), pešačku  turu  sa  stručnim  vodičem  Nacionalnog  parka  Kopaonik. Cena za ovaj aranžman kreće se od 119 evra po osobi.

I za kraj, upustite se u turu aktivnog biciklizma sa stručnim vodičem! Svakog dana očekuje vas nova staza sa novim uzbuđenjima – uspon žičarom, spust kamenim i offroad putevima, vožnja u prelepom okruženju Nacionalnog parka do veštačkog jezera, grebenska vožnja single track-om, vožnja do kozjih stena, uspon kanjonom Samokovske reke, obilazak vodopada i još mnogo zanimljivih lokaliteta! Paket „Biciklistička avantura“ podrazumava 2 noćenja na bazi polupansiona , OPEN BAR (subota od 17.00-20.00h), trodnevnu biciklističku avanturu sa stručnim vodičem, ), Pool party ( subota od 13.00-15.00h), neograničeno  korišćenje  sadržaja  Grand  Oaza  Spa  &  Wellness  centra kao i fitness centra, parcijalnu Relax masažu u trajanju od 25 minuta, kuglanu, squash, stoni tenis i bilijar u hotelu Grand - sat vremena korišćenja, za svaki sadržaj. Cena ovog paket aranžmana kreće se od 130 evra po osobi.

Ponuda za ove pakete biće aktuelna od 15. juna do 15. septembra ove godine.

Sve o ovoj ponudama i celokupnoj ponudi agencije Odeon World Travel možete pogledati na sajtu www.odeontravel.rs ili ih možete kontaktirati putem telefona na broj 011/323-8-004.